Indra Pinsel

Als Front-end / UX developer bouwt Indra gebruiksvriendelijke B2B websites in Wordpress en HubSpot CMS. De eindklant staat hierin altijd centraal en daarbij zijn snelheid, usability, mobiel vriendelijk een primair uitgangspunt in de creatie. De website moet een solide basis vormen om met de daarop volgende marketing activiteiten tot een hoger succes te komen.

Indra

Achtergrond

Sinds 2015 ben ik werkzaam als Front-end / UX developer bij Vet Digital. In Nijmegen ben ik begonnen met studeren aan de opleiding Multimedia Vormgever waar ik me heb gericht op het grafische kant wat de media wereld omvat. In het laatste jaar hiervan raakte mijn interesse in het ontwikkelen van websites steeds groter.

In ’s Hertogenbosch heb ik mijn bachelor voor de opleiding Communication and Multimedia Design behaald. Een perfecte aansluiting op mijn voorgaande studie waar ik me met name heb gefocust op het ontwikkelen van websites.

Werken bij Vet Digital

Als front-end developer zorg ik er bij Vet Digital voor dat het ontwerp, dat specifiek voor iedere klant is opgezet wordt waargemaakt en tot leven komt op het web.

Als UX developer kijk ik naar de gebruikerservaring en toegankelijkheid van een bezoeker die een website benaderd. Het is dan ook een uitdaging om deze ervaring zo soepel mogelijk te laten verloopt.

Vrijetijdsbesteding van Indra

Buiten het werk om gaat mijn passie voor webdesign verder en bezoek ik regelmatig een WordPress Meetup of WordCamp om op te hoogte te blijven van alle nieuwe feitjes op dat gebied. Als ik niet in Nederland ben reis ik graag af naar Azië om daar te genieten van de cultuur en natuur. Het reizen gaat dan ook goed gepaard met koken en lekker eten. Ook zit ik veel aan de buis gekluisterd en kijk ik regelmatig een film of Serie (#marvel).

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

Indra Pinsel - Front-end Developer

Direct contact met Indra Pinsel

Indra