Jeroen Raedts

Jeroen is de verbinder, het aanspreekpunt bij projecten en overige zaken, zorgt voor structuur, een goede (interne en externe) aansturing en haalbare planning voor website trajecten en interne operationele zaken. Hij helpt om samen met de klant naar de beste oplossing te kijken die jou als klant verder brengt.

jeroen

Achtergrond

Na mijn studie communicatie heb ik verschillende functies gehad waarbij ik de spin in het web was binnen project en/of organisatie. Hier is mijn passie ontstaan voor communiceren, organiseren én samenwerken voor een beter resultaat.

Achtergrond

Werken bij Vet

Als Office Manager ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen Vet Digital. Ik ben graag de persoon bij wie mensen terecht kunnen met al hun vragen. Een stapje extra zetten voor klant en collega om zo samen tot succes te komen.

Werken bij Vet

Vrijetijdsbesteding van Jeroen

Mijn vrije tijd wordt grotendeels ingevuld met sport. Ik ben een enorme voetbalfanaat en speel zelf aardig veel tennis en padel. Verder ben ik een mooi-weer-mens; zodra de zon ook maar een beetje doorbreekt ben ik buiten te vinden voor een wandeling of goede terras-sessie.

Vrijetijdsbesteding van Jeroen

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

 

Jeroen Raedts - Office Manager

Direct contact met Jeroen Raedts

jeroen