Klaas Klunder

Als Senior Marketing Advisor help ik jou van strategie tot resultaat.
Na jarenlang marketing te hebben gedaan voor software (o.a. Microsoft en Oracle) kwam ik in 2013 in aanraking met software voor marketing. HubSpot en Inbound Marketing. Ik was meteen enthousiast. Dankzij HubSpot verandert marketing van een kostenpost in een investering om de business te laten groeien.

Klaas

Achtergrond

In 2013 ben ik gestart met Marketing Penguin als een van de eerste HubSpot partners in Nederland. In 2020 ben ik samengegaan met Heuvel Marketing en in 2022 is Heuvel Marketing samengegaan met Bureau Vet onder de naam Vet Digital.

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

Mensen willen niet verkocht worden maar wel geholpen. Dus deel je kennis en vermenigvuldig je omzet. Dat is de Inbound methode. Ik help je graag samen met mijn collega’s om van jouw website een leadmachine te maken

Werken bij Vet Digital

Vrijetijdsbesteding van Klaas

Naast mijn werk bij Vet ben ik freelance docent bij NCOI en Business School Beeckestijn. Daarnaast volg ik elke Formule 1 race en kijk ik graag voetbal. Om zelf fit te blijven doe ik aan fitness, zwemmen en fietsen. Ter compensatie ga ik graag uit eten of een terrasje pakken. Het liefst combineer ik dit met een ritje in de cabrio.

Vrijetijdsbesteding van Klaas

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

 

Klaas Klunder - Inbound Marketing & Sales Consultant

Direct contact met Klaas Klunder

Klaas