Levi Meulensteen

Levi helpt B2B klanten om meer rendement uit online marketing te halen. Het optimaliseren van de websitepagina's, adwords, conversie of andere Inbound Marketing campagnes is onderdeel van zijn dagelijks werkzaamheden. Hij is een geboren winnaar en haalt voldoening uit succes halen voor al onze klanten.

Levi

Achtergrond

Tijdens mijn studie Commerciële Economie bleek al snel dat mijn voorkeur lag bij online marketing. Door verschillende stages en een baan als Online Marketeer heb ik brede kennis opgedaan van dit vak. Van adverteren op Google, Bing, Instagram en Facebook tot het lanceren van nieuwe website(s), het optimaliseren van deze teksten voor zoekmachines en het werken met social influencers. Deze kennis ga ik nu uitbreiden aan bureauzijde. Na de zomer van 2018 heb ik de switch gemaakt van klant van een (online) bureau naar Online Marketeer bij Vet Digital.

 

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

Als Inbound Marketeer bij Vet Digital help ik B2B klanten om meer rendement uit online marketing te halen. Denk hierbij aan SEO optimalisaties, Google Advertising, conversie optimalisatie of het oplossen van andere Inbound Marketing vraagstukken. Daarbij zet ik (Inbound) Marketing campagnes op of adviseer ik waar de focus de aankomende periode op moet liggen.

Als échte winnaar en sportieveling analyseer en optimaliseer ik deze campagnes om samen nog meer online succes te behalen want daar haal ik voldoening uit!

Werken bij Vet Digital

Vrijetijdsbesteding van Levi

Als ik offline ben vind je me op het voetbalveld, op de tennisbaan, in de sportschool, samen met vrienden op het terras of (soms) een avondje rustig op de bank!

Vrijetijdsbesteding van Levi

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

Levi Meulensteen - Inbound Marketing & Technical Consultant

Direct contact met Levi Meulensteen

Levi