Mai Liefrink

Mai is de verbinder, het aanspreekpunt bij projecten en overige zaken, zorgt voor structuur, een goede (interne en externe) aansturing en haalbare planning voor website trajecten en interne operationele zaken. Ze helpt om samen met de klant naar de beste oplossing te kijken die jou als klant verder brengt.

Mai

Achtergrond

In 2022 heb ik de studie Human Resource Management met succes afgerond. Tijdens mijn studie heb ik veel baantjes gehad in de horeca. Hier is mijn passie voor mensen helpen, gesprekken voeren en verbinden ontstaan. Na het afronden van mijn studie was het tijd voor de volgende stap in mijn carrière. Deze stap heb ik gemaakt bij Vet Digital. Hier ga ik mijzelf verder ontwikkelen als volwaardig HR-professional. 

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

Als eerste HR-medewerker bij Vet Digital, zal ik mijzelf verder ontwikkelen als een professional. Hierbij hoop ik Vet Digital nog vetter te maken! Interne tevredenheid staat bij ons hoog in het vandaal en daar zet ik mij dagelijks voor in. 

Werken bij Vet Digital

Vrijetijdsbesteding van Mai

In mijn vrije tijd ben ik een echte Bourgondiër. Op het terras met mijn vrienden met een borrel daar zeg ik geen nee tegen. Daarnaast ben ik zo nu en dan te vinden in de sportschool.  

Vrijetijdsbesteding van Mai

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

Mai Liefrink - HR Medewerker

Direct contact met Mai Liefrink

Mai