Matthijs de Graaff

Als Inbound Marketeer helpt Matthijs zijn B2B klanten om meer online resultaat te behalen. Dit wordt gerealiseerd door het bedenken, inrichten en meten van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren aan de groei van de klant.

Matthijs

Achtergrond

Na mijn master in Communicatiewetenschap en enkele jaren elders in het online marketing vakgebied te hebben gewerkt, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Via een kennis hoorde ik positieve verhalen over Vet Digital en Inbound Marketing. Hier wilde ik meer over leren en dit ook kunnen toepassen.

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

Bij Vet Digital wil ik het alles leren wat er te leren valt over HubSpot en Inbound Marketing. Vet Digital biedt hier ook de ruimte voor met persoonlijke begeleiding en trainingen. Ik kijk uit naar het samenwerken met mooie bedrijven zodat we fantastische resultaten kunnen behalen.

Werken bij Vet Digital

Vrijetijdsbesteding van Matthijs

In mijn vrijetijd ben ik vooral bezig met gitaar spelen of voetballen. Zo voetbal ik zelf 3x per week en geef ik daarnaast ook nog aan een ander team training hierin. Daarnaast lees ik ook graag of kun je mij vinden op de racefiets.

Vrijetijdsbesteding van Matthijs

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

 

Matthijs de Graaff - Inbound Marketeer

Direct contact met Matthijs de Graaff

Matthijs