Pien Wezendonk

Als Inbound Marketeer helpt Pien haar B2B klanten om meer online resultaat te behalen. Dit wordt gerealiseerd door het bedenken, inrichten en meten van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren aan de groei van de klant.

Pien def

Achtergrond

Door mijn studie Commerciële Economie en de minor online communicatie is mijn affiniteit met marketing ontstaan. Na mijn studie heb ik 5 jaar als online recruitment marketeer gewerkt en in 2023 de overstap gemaakt naar Vet Digital.

Strategisch meedenken met verschillende klanten, passende adviezen geven en plannen maken, tussentijds analyseren en bijsturen: dat is waar ik blij van word.

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

Als inbound marketeer geloof ik in de kracht van inbound marketing en het opbouwen van een waardevolle relatie op te bouwen met de doelgroep, hen te betrekken bij jouw en merk en uiteindelijk de groei van je bedrijf te stimuleren.

Bij Vet Digital draait het om meer dan alleen marketing; het draait om het vormgeven van succesverhalen van onze gewaardeerde klanten. Zullen we samen de uitdaging aan gaan?

Vrijetijdsbesteding van Mandy

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

 

Pien Wezendonk - Inbound Marketeer 

Direct contact met Pien Wezendonk

Pien def