Simone Pieterse

Simone is creative designer en zorgt voor pakkende ontwerpen die bijdragen aan een sterk merk en een hoger conversie ratio. Als echte creatieveling bedenkt en ontwerpt Simone gave concepten voor websites en Inbound Marketing campagnes die het verschil maken. 

Simone

Hoe ben ik bij Vet Digital terecht gekomen?

Alweer 8 jaar geleden ben ik afgestudeerd als designer aan de ArtEZ, de kunstacademie in Arnhem. Een leuke opleiding, die er voor heeft gezorgd dat elke vezel creativiteit in mij werd aangesproken. Daarna begon het echte werk. Ik heb vrij snel na de opleiding mijn eigen bedrijf opgericht. Zo'n 8 jaar lang heb ik met veel plezier mijzelf en mijn bedrijf binnen de designerswereld ontwikkelt. Een mooie periode van nieuwe dingen leren, groeien en samenwerken met collega-ondernemers en nieuwe (vaste) klanten. Toen kwam Vet Digital op mijn pad. Zij waren op zoek naar een designer die zich begaf op het speelveld tussen grafisch en webdesign. Die uitdaging ging ik natuurlijk graag aan.

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

Mijn rol bij Vet Digital bestaat uit verschillende elementen. Veel grafisch ontwerp, huisstijl en drukwerk ontwikkeling. Daarnaast ben ik druk bezig met het ontwikkelen van mijn webdesign skills. Een passie waar ik mij graag mee bezig hou en waar ik tot mijn blijdschap ook veel ruimte voor krijg bij Vet.

Werken bij Vet Digital

Vrijetijdsbesteding van Simone

In mijn vrije tijd heb ik mijn eigen zeefdruk werkplaats. Hier maken wij vrij creatief werk, even los van gekaderde opdrachten en de computer. Daarnaast geven we met veel plezier workshops aan mensen die geïnteresseerd zijn om het zeefdruk vak te leren. Een aangename afwisseling tussen werk en creëren.

Vrijetijdsbesteding van Simone

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

 

Simone Pieterse - Designer

Direct contact met Simone Pieterse

Simone