Teun Geurts

Als CRM Consultant zal Teun klanten helpen bij het aanpakken van HubSpot vraagstukken. Hij zal van inventarisatie tot de uiteindelijke adoptie betrokken zijn bij de uitvoering van verschillende projecten. De wensen van de klant staan hierbij voorop om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Een goede relatie met de klant en de prettige samenwerking die daaruit voortkomt vindt hij erg belangrijk.

Teun

Achtergrond

Toen ik in 2020 relevante werkervaring op wilde gaan doen tijdens het volgen van mijn master Marketing Analytics aan de Universiteit van Tilburg ben ik bij Heuvel Marketing terecht gekomen. Tot de fusie met Bureau Vet was mijn rol eigenlijk om de spreekwoordelijke spin in het web te zijn, ik hielp iedereen die mijn hulp kon gebruiken. Hierdoor heb ik een brede kennis opgebouwd binnen HubSpot en Inbound Marketing. Sinds de fusie met Bureau Vet ben ik me meer gaan richten op het stukje HubSpot.

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

Binnen Vet Digital wil ik me nog meer gaan verdiepen in HubSpot, zodat ik me met alle uithoeken van een portal raad weet. HubSpot blijft zich zo snel ontwikkelen dat er altijd weer nieuwe dingen te leren blijven. Met deze kennis wil ik zowel onze huidige als ook nieuwe klanten voorzien van een piekfijn HubSpot portal.

Werken bij Vet Digital

Vrijetijdsbesteding van Teun

Ik ben een enorme sportgek. Als ik niet in een voetbalstadion zit of thuis op de bank de Tour de France lig te kijken, dan ben ik zelf wel aan het sporten (telt u mee?): voetbal, hardlopen, mountainbiken, wielrennen, zwemmen, padel, squash, tennis, ping pong en als ik echt een goede dag heb zou je me zelfs in de sportschool terug kunnen vinden. Daarnaast lees ik graag informatieve boeken (en speel/maak ik met die (vaak nutteloze) kennis graag pubquizjes). Kleine boekentip: Outliers van Malcolm Gladwell (en nog eentje om het af te leren: Amerikanen lopen niet van Arjen van Veelen).

Vrijetijdsbesteding van Teun

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

Teun Geurts - CRM Consultant

Direct contact met Teun Geurts

Teun