Thijs Dinnissen

Thijs zorgt er met zijn kennis en expertise voor dat de search, display en shopping advertenties van de B2B klanten van Vet Digital naar een hoger niveau worden getild! Zo helpt hij bedrijven graag om online succesvoller te worden.

Thijs

Achtergrond

Tijdens de studie Commerciële Economie, die ik in 2021 heb afgerond, heb ik voor het eerst kennis gemaakt met (online) marketing. Hier is dan ook de interesse voor het vak ontstaan. Bij mijn vorige werkgever heb ik mezelf kunnen door ontwikkelen in online marketing. Hier is voor mij dan ook de passie voor Search Engine Advertising (SEA) ontstaan.  

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

Ik kijk er naar uit om mezelf nog verder te ontwikkeling op het gebied van SEA en online marketing bij Vet Digital. In mijn functie zal ik voor bedrijven uit verschillende branches aan de slag gaan, om het optimale uit de campagnes te halen! Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan bij Vet Digital om zo samen hét verschil te maken voor onze klanten.

Werken bij Vet Digital

Vrijetijdsbesteding van Thijs

In mijn vrije tijd zit ik niet vaak stil. Ik vindt het leuk om sportief bezig te zijn, met bijvoorbeeld padel, zaalvoetbal of in de sportschool. Daarnaast vindt ik het erg belangrijk om leuke dingen te doen met vrienden, zoals gezellig naar het terras of naar een festival te gaan. 

Vrijetijdsbesteding van Joëlle

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

Thijs Dinnissen - Ads Specialist

Direct contact met Thijs Dinnissen

Thijs