Tom Walstra

Tom is een toegewijde front-end developer met een passie voor het ontwikkelen van websites binnen HubSpot. Met zijn achtergrond in online marketing beschikt Tom over een uniek talent om websites te optimaliseren en conversiedoelstellingen te behalen. Daarnaast kan Tom dankzij zijn ervaring als technical consultant websites naadloos laten samenwerken met de verschillende HubSpot Hubs.

 

Tom

Achtergrond

In 2021 heb ik mijn bacheloropleiding Commerciële Economie succesvol afgerond. Tijdens deze studie raakte ik met name geïnteresseerd in het vakgebied van online marketing. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct aan de slag gegaan bij Heuvel Marketing, dat later is gefuseerd tot Vet Digital. Mijn passie voor IT en development is altijd aanwezig geweest, wat mij heeft gemotiveerd om mijn online marketing kennis die ik tijdens mijn studie heb opgedaan, te combineren met mijn interesse voor IT en development.

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

Werken bij Vet Digital geeft mij de mogelijkheid te ontwikkelen op het gebied van development en overige technische werkzaamheden, zoals integraties en migraties.

Werken bij Vet Digital

Vrijetijdsbesteding van Tom

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan het bestuderen van het laatste crypto nieuws of aan het racen op mijn thuis-simulator. Af en toe een potje FIFA kan ik ook niet laten. Daarnaast ga ik graag met mijn vriendin lekker uiteten.

Vrijetijdsbesteding van Tom

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

 Tom Walstra - Front-end Developer

Direct contact met Tom Walstra

Tom