Twan Derks

Als PHP-developer houdt Twan zich vooral bezig met de backend van WordPress en HubSpot websites. Hij realiseert websites volgens het design. Naast het realiseren van websites zorgt Twan er ook voor dat websites up-to-date blijven en kun je bij hem terecht voor technische vragen over je website.

Twan

Achtergrond

Sinds 2020 ben ik werkzaam als PHP-developer bij Vet Digital. In Venray ben ik begonnen met studeren aan de opleiding Applicatie Ontwikkelaar waar ik me heb gericht op het maken van websites en applicaties. Tijdens deze studie ben ik erachter gekomen dat web development echt iets voor mij is. Ik vind het leuk om van een ontwerp een echte website te maken, die iedereen kan zien.

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

Tijdens mijn werk bij Vet Digital, zal ik mij verder ontwikkelen als volwaardig developer. Vet Digital zorgt ervoor dat je de ruimte krijgt om dit mogelijk te maken. Daarnaast verheug ik op om nieuwe websites en koppelingen te maken. Als er technische vragen zijn, dan kun je die ook aan mij stellen.

Vrijetijdsbesteding van Twan

Vrijetijdsbesteding van Twan

In mijn vrije tijd gaat mijn passie voor web development door en vind ik het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste technieken in mijn vakgebied. Daarnaast vind ik het ook leuk om met vrienden op het terras te zitten, maar af en toe een avondje rustig op de bank vind ik ook niet erg.

Vrijetijdsbesteding van Twan

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

Twan Derks - Back-end Developer

Direct contact met Twan Derks

Twan