Twan Derks

Twan is onze backend-expert, verantwoordelijk voor het soepel laten draaien van websites en het maken van koppelingen met andere systemen. Hij zorgt ook voor regelmatige updates en onderhoud. Als u technische vragen heeft, kunt u altijd bij Twan terecht.

Twan

Achtergrond

Sinds 2020 ben ik werkzaam als web developer bij Vet Digital. In Venray ben ik begonnen met studeren aan de opleiding Applicatie Ontwikkelaar waar ik me heb gericht op het maken van websites en applicaties. Tijdens deze studie ben ik erachter gekomen dat web development echt iets voor mij is. Ik vind het leuk om van een ontwerp een echte website te maken, die iedereen kan zien.

Achtergrond

Werken bij Vet Digital

In de afgelopen tijd bij Vet Digital heb ik me kunnen ontwikkelen tot een volwaardig web developer. Vet Digital heeft me de ruimte en middelen geboden om te groeien als webdeveloper. Ik kijk met enthousiasme uit naar het ontwikkelen van nog meer complexe koppelingen.

Vrijetijdsbesteding van Twan

Vrijetijdsbesteding van Twan

In mijn vrije tijd gaat mijn passie voor web development door en vind ik het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste technieken in mijn vakgebied. Daarnaast vind ik het ook leuk om motor te rijden en met vrienden op het terras te zitten.

Vrijetijdsbesteding van Twan

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

Twan Derks - Back-end Developer

Direct contact met Twan Derks

Twan