Koppeling en integraties voor website en HubSpot

Om je bedrijf en achterliggende systemen succesvol te kunnen runnen is er in sommige gevallen meer nodig dan enkel het laten maken van een nieuwe B2B website. Het kan voorkomen dat je website of HubSpot omgeving gekoppeld moet worden aan andere systemen zoals je voorraad, je facturatie of andere online tools. Vet Digital helpt je ook bij het koppelen van deze tools met andere softwarepakketten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op met één van onze specialisten.

Website of HubSpot integreren met andere systemen

Een integratie is veelal maatwerk. Bij de realisatie van je nieuwe website of inrichting van HubSpot gaan we samen met jou bekijken welke koppelingen er nodig zijn met andere systemen. Vervolgens wordt de koppeling door Vet Digital ingericht en mocht het nodig zijn dan gaan we de samenwerking aan met een derde partij om de koppeling te realiseren. Waar mogelijk gebruiken we een bestaande oplossing om de kosten zo laag mogelijk te houden. Na de integratie wordt de koppeling uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat alles werkt en er geen data verloren gaat.

Ben jij klaar voor HubSpot? Start dan nu de scan en krijg direct een persoonlijk advies. 

HubSpot integreren

HubSpot CRM-training

De basis van de HubSpot software is de CRM Hub. Tijdens de CRM-training delen we met je hoe je het beste het CRM in kunt richten, hoe je contacten kunt beheren, nieuwe contacten kunt importeren, het CRM kunt opschonen en leren we je meer over de activiteiten op de tijdlijn van een contact. 

HubSpot flywheel

HubSpot Marketing training

Tijdens een HubSpot Inbound Marketing training leer je meer over de Marketing Hub en het gebruik van deze Hub. Tijdens de training zoomen we aan de hand van een case in op de mogelijkheden van HubSpot op het gebied van email, social media, formulieren, landingspagina's, blogs, campagnes en automation. Deze training is ook interessant indien je een starter Marketing pakket hebt.

HubSpot Sales training

Hoe richt je het Inbound Sales proces van jouw bedrijf in, hoe volg je de voortgang van je deals, hoe koppel je taken aan medewerkers en hoe automatiseer je standaard stappen in het salesproces, enkele onderdelen die in de HubSpot Sales training naar voren komen. Daarnaast bieden we een scala aan specifieke sales training aan zoals een marketing & sales alignment en een goalsetting training. Bekijk ons complete aanbod. 

HubSpot CMS-training

Is jouw website gebouwd in HubSpot CMS en wil jij zelf jouw website kunnen beheren dan is een HubSpot CMS training een goed idee. Tijdens een HubSpot CMS-training leer je hoe je in de basis je website kunt beheren en teksten, afbeeldingen en andere elementen het beste kunt plaatsen. Daarnaast nemen we je mee in de wereld van de CTA’s, het verkleinen van afbeeldingen en het redirecten.

HubSpot training op maat

Wil jij graag meer weten over een specifiek onderdeel van de HubSpot software? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat ons weten wat jouw uitdagingen zijn zodat wij een training op maat voor je kunnen maken.

Stage

Welke integratie heb jij nodig?

Wij houden van een uitdaging en gaan graag op zoek hoe we jou verder kunnen helpen.

Stel je vraag aan onze expert
 
Erik Verpoort
Commercieel Directeur / Eigenaar