CMS Hub: een naadloze samenwerking tussen HubSpot CRM en je website

Hubspot CMS

Om het beste resultaat te behalen met je marketingstrategie is het van groot belang dat al je tools naadloos samenwerken. Zo kan een krachtige combinatie van je CRM en CMS de sleutel zijn tot een succesvolle leadgeneratie en conversie. HubSpot begrijpt dit als geen ander en heeft met CMS Hub een optimale oplossing gecreëerd die geïntegreerd is met HubSpot CRM. In deze blog ontdek je hoe de samenwerking tussen HubSpot CRM en CMS de weg naar online succes voor je opent.

De synergie tussen CMS Hub en HubSpot CRM

CMS Hub biedt een intuïtieve omgeving voor het bouwen, beheren en optimaliseren van je website. Van het creëren van boeiende content tot het aanpassen van de gebruikerservaring door gebruik van personalisatie, CMS Hub maakt het proces eenvoudig en efficiënt. Maar wat deze oplossing echt onderscheidt, is de naadloze integratie met HubSpot CRM.

Doordat het CMS toegang heeft tot contactdata in het CRM bied je je gebruikers een optimale ervaring door het bieden van gerichte content. Maar andersom werkt dit ook. Door data van websitebezoekers die jouw CMS vergaart, wordt direct het HubSpot CRM verrijkt met interessante informatie waar vervolgens op ingespeeld kan worden.

Een gebruikerservaring op maat

Zoals we al eerder benoemden, maakt CMS Hub gebruik van de informatie die is opgeslagen in je HubSpot CRM om de gebruikservaring te personaliseren. Dit werkt doordat CMS Hub de mogelijkheid heeft om dynamische content op je website weer te geven. Hierdoor kun je gerichte content weergeven op basis van onder andere demografische gegevens, gedrag en fase in de klantreis.

Efficiënte rapportages en analyses

Je hebt geen externe analytics tool meer nodig wanneer je gebruik maakt van HubSpot CRM en CMS Hub. Dankzij de samenwerking tussen de twee systemen vergaar je diepgaande inzichten in je website performance en je campagnes. De rapportages helpen je de effectiviteit van je marketinginspanningen te meten en te optimaliseren. Zo ontdek je bijvoorbeeld met attributierapportages hoe je website content en andere campagneonderdelen zich uiteindelijk vertalen naar leads en klanten. 

Geoptimaliseerde workflows

Door de naadloze samenwerking tussen HubSpot CRM en CMS Hub is het mogelijk om geautomatiseerde workflows op te zetten die reageren op het gedrag en de interacties van je websitebezoekers. Denk aan het automatisch versturen van nurture e-mails na het downloaden van een content offer of het toevoegen van leads aan contactlijsten.

Aan de slag met CMS Hub

Ontdek hoe onze klant Contiweb de samenwerking tussen het HubSpot CRM en CMS Hub ervaart in onze case study. Download de case study hier. Ben je al overtuigd en wil je weten hoe CMS Hub jouw marketinginspanningen naar een hoger niveau kan tillen? Plan dan vrijblijvend een demo in.