Waarom HubSpot de juiste keuze is voor het toepassen van Growth Driven Design

Wil je een website bouwen die continue blijft groeien met behulp van Growth Driven Design? HubSpot biedt je de juiste tools om Growth Driven Design te integreren in jouw strategie. Sterker nog: Growth Driven Design met HubSpot brengt je website naar een compleet nieuw level! Benieuwd of GDD past bij jouw bedrijf? Doe de scan!

 

Je website naar een compleet nieuw level brengen met Growth Driven Design

In plaats van je website bouwen op aannames, is je website met behulp van Growth Driven Design gebaseerd op data. Met Growth Driven Design blijf je je site continue verbeteren op basis van deze data. Personalisatie, een integratie tussen sales en marketing en inzicht in alles wat je bezoekers op je website doen, zijn nog maar een paar functies die je toe kunt passen met het HubSpot CMS.

Waarom HubSpot met Growth Driven Design?

Naast het makkelijk aanmaken van blogs, landingspagina’s en call-to-actions buttons, heeft HubSpot nog veel meer te bieden om je website te bouwen op Growth Driven Design. HubSpot helpt inzicht te geven in websitebezoekers en onderbouwde beslissingen te nemen over voortdurende verbeteringen. Daarnaast kun je content personaliseren en zie je real-time statistieken zodat de user experience continue verfijnd kan worden.

Tools van HubSpot voor Growth Driven Design

  • Leer je bezoeker te begrijpen en maak betere keuzes door te zien hoe de bezoekers gebruik maken van je website.
  • Personaliseer de website voor bestaande, maar ook nieuwe bezoekers.
  • Je hebt de mogelijkheid om door middel van formulieren te leren van je gebruikers. Maak enquêtes en personaliseer de content in je formulieren zodat je bezoekers het formulier sneller in zullen vullen.
  • Gebruik automation tools zodat bezoekers makkelijk terugkeren naar je website.
  • Maak als sales- en marketingteam gebruik van dezelfde lijst met contacten.
  • Leer welke pagina’s bijdragen aan conversies (en welke niet) vanuit HubSpot, zonder dat je hoeft te switchen naar Google analytics.
  • Integreer een chat op je website zodat je je bezoeker nog beter van dienst kunt zijn.
  • Je hebt zelfs de mogelijkheid om A/B tests te doen binnen HubSpot (Enterprise pakket).

Growth Driven Design voor jouw website?

Benieuwd naar wat wij met Growth Driven Design voor jouw website kunnen betekenen? Doe de scan en ontvang direct gratis persoonlijk advies!