MOSO®:
Nieuwe website geoptimaliseerd voor Inbound Marketing

MOSO® is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige bamboe producten in meer dan 50 landen. In 2019 klopte MOSO® bij Vet Digital aan voor een nieuwe eenvoudig te beheren website.  Een mooi traject waarbij de structuur, design en enkele functionaliteiten volledig vernieuwd zijn. Begin 2020 is de nieuwe website van MOSO in 9 talen gelanceerd. 

Moso
 • Overzichtelijke website

  Overzichtelijk

  Een overzichtelijke website zodat bezoekers eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken.

 • Visuele website

  Visuele

  Het product goed kunnen visualiseren was een van de wensen van MOSO. Een overzicht van alle opties op de productpagina's, een vloeren navigator en vele afbeeldingen dragen hier aan bij.

 • Meertalig

  Italiaans overview

  De website is in 9 verschillende talen beschikbaar. Een speciale taalswitcher zorgt ervoor dat je als bezoeker op de juiste taal terecht komt. Daarnaast kun je als bezoeker ook zelf eenvoudig van taal wisselen van de taalselector in het menu. 

 • Responsive webdesign

  momo iphone

  Bijna 35% van de websitebezoekers bekijkt de website van MOSO op mobiel of tablet. De nieuwe site is volledig responsive voor ieder device.

Wil je zelf de website van Moso bekijken?Bekijk de website

Custom floornavigator

Een van de wensen van MOSO was de floornavigator. In deze navigator kun je als bezoeker op basis van stijl, collectie en kleur jouw ideale vloer uitzoeken. Afhankelijk van de gemaakte keuzes wordt een type vloer in een bepaalde kleur in een kamer getoond. Wel zo handig dat je een beetje weet hoe het product eruit ziet voordat je het gaat kopen. 

Custom floornavigator

Het product voelen

Soms wil je een product gewoon even kunnen zien. MOSO biedt zakelijke partners zoals architecten de mogelijkheid om een staal te bestellen. In een eenvoudige selector geef je gemakkelijk en snel aan van welke producten je een staal of offerte wilt ontvangen. 

MOSO - Bamboe aanvraag

Verkooppunten

Niet geheel onbelangrijk de verkooppunten module. In deze module vind je wereldwijd gemakkelijk en snel een verkooppunt. 

Moso verkooppunten

Direct iemand spreken?

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Stijn Werther
Sales Executive