Hoe bepaal je de juiste KPI's en doelstelling(en)?

Meten = (z)weten! Om te kunnen meten hoe je website presteert en wat de resultaten zijn van je (Inbound) Marketinginspanningen en online campagnes is het van belang dat je de juiste doelstellingen aan je business activiteiten koppelt. Door deze te vertalen naar meetbare key performance indicatoren kun je duidelijk je prestaties in kaart brengen. Hierdoor weet je exact waar je optimalisatiekansen liggen en waar het noodzakelijk is om bij te sturen. Vet Digital helpt B2B bedrijven bij het opstellen van deze doelen. Dit doen we aan de hand van de Inbound Marketing methode. Wat weet jij al van Inbound Marketing?

Hulp bij het opstellen van meetbare doelen

Vet Digital helpt klanten om strategische doelen te formuleren en te vertalen naar meetbare KPI's. In de workshops van een Inbound Marketing of website traject gaan we samen met jou aan de slag om inzicht te creëren in de bedrijfsdoelstellingen en deze te vertalen naar meetbare online doelstellingen. Hierbij kun je denken aan het behalen van meer bezoekers, kwalitatief betere leads, meer klanten, etc. Deze doelstellingen verschillen voor elke onderneming en zelfs voor elke afzonderlijke campagnes. Vervolgens maken we samen met jou een marketing plan om deze doelen te bereiken.

Door de focus op deze doelen te leggen gaat de aandacht naar de juiste zaken. Hierdoor bereik je meer succes.

Opstellen van meetbare doelen

Plan direct in mijn agenda

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Erik Verpoort
Commercieel Directeur / Eigenaar