Sales Executive

Zie jij kansen nog voordat ze op de markt komen? Heb jij een mooie track record op je naam staan en neem jij relevante ervaring mee naar deze groeiende en ambitieuze organisatie? Dan is Vet Digital echt iets voor jou! Als HubSpot Elite Partner zijn wij dagelijks bezig met nieuwe interessante leads en deals. Aan jou de taak om onze HubSpot database te vullen met nóg meer leads. Jouw dag is pas geslaagd als jij samen met jouw collega’s die belangrijke deal rond maakt!

Vet Digital 2022

Benieuwd wat jouw taken gaan worden bij ons?

Hoe jouw gemiddelde werkdag eruit ziet? Dat vertellen jouw potentiële collega’s je graag tijdens de speeddates. Deze maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Jouw doel binnen Vet is duidelijk: business aantrekken en Vet verder laten groeien! En jij staat te popelen om hiermee aan de slag te gaan. Hiermee vul je jouw dag:

 • Het aantrekken en warm houden van leads. We verwachten dat jij dit proactief aanpakt. Wat wij bedoelen met proactief? Jij wacht niet totdat contacten jou opbellen, maar brengt vanuit eigen initiatief jouw enthousiasme over via een belletje, online meeting of in real-life. Door deze instelling blijf jij top-of-mind bij de lead en weet jij wat er moet gebeuren om deze te converteren. Mail gebruik je alleen bij hoge uitzondering ;).
 • Het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om contact te leggen. Even uitgebeld en onze HubSpot database al helemaal doorgespit naar potentiële klanten? Geen probleem! Jij weet nog wel een platform waardoor jij jouw netwerk verder kan uitbreiden. 
 • Contact onderhouden met het partnerkanaal van HubSpot. Als HubSpot Elite Partner hebben wij nauw contact met HubSpot en dit verwachten wij ook van jou. 
 • Het aantonen van de meerwaarde van HubSpot. Relevantie is key binnen de Inbound Marketing en dus ook bij ons! Jij weet als geen ander de toegevoegde waarde van HubSpot over te brengen naar de klant. Door de relevantie aan te tonen sleep jij gemakkelijk die deals binnen. Nog geen kennis van HubSpot? Wij bieden trainingen en cursussen aan, waardoor je binnen no-time alle snufjes van HubSpot kent.

Wij zijn op zoek naar een Sales Executive met minimaal 3-5 jaar ervaring en aantoonbare referenties.

Ben jij onze nieuwe Sales Executive?

Wie zijn wij?

Wij zijn Vet Digital uit Nijmegen, een Inbound Marketing- en webbureau dat hard aan de weg timmert. Wij focussen ons op het laten groeien van onze klanten. Dit doen we door leads te genereren met behulp van de Inbound Marketing Strategie én door het optimaliseren van het sales proces met behulp van Inbound Sales. Hierbij maken we gebruik van HubSpot waar we trotse Elite partner van zijn!

Wij werken voor een diverse club klanten door heel Nederland, van producenten van industriële hygiëne oplossing tot accountants en van accountants tot IT-bedrijven. De diversiteit van onze klanten houdt ons scherp en biedt ons de mogelijkheid om de best practices van de ene branche ook te testen/toe te passen bij bedrijven in een andere branche. 
Marketing Team - Bureau Vet

Waarom je gewoon moet reageren!

Je komt terecht in een gezellige club met ambitieuze professionals. Vet Digital beloont jouw harde werk natuurlijk met een goed salaris, reiskostenvergoeding en een passende pensioenregeling. Daarnaast mag je ook dit verwachten:

 • De mogelijkheid om na je inwerktraject thuis te werken;
 • Interne en externe opleidingen, zodat jij jouw skills maximaal kunt ontwikkelen;
 • Veel verantwoordelijkheid én vrijheid tijdens je werk;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • Legendarische Vet-uitjes;
 • Pizza-cola sessie en Vet gezellige VrijMiBo’s.
Teamfoto Vet Digital
 • 1. Meer informatie of solliciteren

  Laat je gegevens achter via deze pagina. Heb je dit gedaan, super! Mai of een andere collega neemt dezelfde week nog contact met je op om meer over de vacature te vertellen. Mocht je enthousiast zijn of langs willen komen dan kun je samen met Mai een afspraak plannen. 

 • 2. Kennismaken & assessment

  Kennismaken bij Vet Digital is een ervaring apart. Als eerste drinken we een kopje koffie of thee. We gaan tijdens het kennismaken ook de functie en jouw wensen bespreken. Wij gaan kijken of we een goede match voor elkaar zijn. Is dat het geval? Dan vragen we je om een case voor te bereiden. De case is vaak een probleem van een mogelijke klant en presenteer je aan onze directie. 

 • 3. Tekenen en starten!

  Zijn we beiden enthousiast? Dan sturen we je de arbeidsvoorwaarden, die je rustig thuis kunt doornemen. 

  Hierna heb je een speeddate met je toekomstige collega's! Wij vinden het fijn als je alvast een paar collega's hebt gesproken voordat je je eerste werkdag hebt. Tijdens de speeddates heb je even een moment om alle gezichten te zien en een gezellig praatje te houden! 

  Nu weten we het zeker, jij bent onze nieuwe collega! 

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de vacature en/of sollicitatieprocedure? Ik beantwoord ze met alle plezier! 

Stuur gerust een email of plan direct een call in mijn agenda, dan bespreken we al jouw vragen.

Mai Liefrink
HR Medewerker