De 5 beste HubSpot updates van april 2023

HubSpot ontwikkelt zich voortdurend om beter en beter te worden. Dagelijks worden er nieuwe functies gelanceerd op basis van feedback uit de community, die jouw leven makkelijker zullen maken. Blijf op de hoogte van alle nieuwe functies om het meeste uit HubSpot te halen! We zetten de 5 grootste HubSpot updates van april 2023 op een rij die je vandaag al kunt implementeren.

  1. Goedkeuringen voor het verzenden van marketing e-mails
  2. Campagnesjablonen maken en opslaan in je nieuwe campagnesjabloonbibliotheek
  3. Een import uit het verleden herhalen
  4. Meerdere kennisbanken maken
  5. Eervolle vermeldingen

Goedkeuringen voor het verzenden van marketinge-mails

Je kunt goedkeuringsverzoeken voor e-mails toestaan om (automatisch) contact op te nemen met belanghebbenden en hen te vragen de e-mail te beoordelen voordat deze wordt afgeleverd, waardoor de communicatie tussen ontwerpers van marketinge-mails en andere HubSpot-gebruikers wordt gestroomlijnd.

Tegenwoordig moet je voor het verzenden van een marketinge-mail door te veel hoepels springen. Om er zeker van te zijn dat alle betrokken partijen de e-mail hebben beoordeeld, moeten ze voortdurend informatie uitwisselen met behulp van verschillende externe technologieën. Deze gedecentraliseerde methode is onproductief, inefficiënt en vaak frustrerend voor klanten.

Campagnesjablonen maken voor later gebruik

U kunt met uw team samenwerken om een campagne vanaf nul te ontwikkelen met de campagnetool, of u kunt een campagnesjabloon als uitgangspunt gebruiken.

Met behulp van een campagnesjabloon kunt u herhaalbare marketingcampagnes ontwerpen met een prominent effectniveau. Deze procedures kunnen ook worden gebruikt om de opbouw van campagnes te controleren.

Herhaal een eerdere import

Je kunt nu verschillende stappen overslaan bij het importeren van records naar HubSpot door een eerdere import te herhalen. Je kunt nu eenvoudig een bestand uploaden, controleren of je eigenschapstoewijzingen correct zijn en je import voltooien met deze nieuwe functionaliteit.

Gebruikers kunnen veel processen versnellen met herhaalde import, hun import voltooien en verder gaan met hun dag.

Meerdere kennisbanken aanmaken

Eén kennisbank kon voorheen alleen aanwezig zijn in een HubSpot account. In één HubSpot account kunnen Service Hub Enterprise accounts nu meerdere kennisbanken hosten met verschillende branding en content.

Omdat ze verschillende producten, merken of klantbehoeften hebben, moeten bedrijven strategieën vinden om verschillende doelgroepen te ondersteunen.

Als alle antwoorden op één plek staan, kan het moeilijk zijn om ze te vinden, wat leidt tot verwarring bij de consument en onnodige hulp aan klanten.

Eervolle vermeldingen

Deze maand heeft HubSpot ook een aantal kleinere updates gelanceerd. Dit zijn

  • Opgeslagen weergaven & nieuwe filterbare eigenschappen in Lijsten
  • Opgeslagen weergaven in formulier dashboard
  • Willekeurige gesplitste lijsten

Met deze updates wordt jouw HubSpot-ervaring nog beter. Blijf op de hoogte voor onze volgende HubSpot updates blog, waarin we dieper ingaan op de nieuwe functies die in mei zijn gelanceerd.