De 5 beste HubSpot updates van juni 2023

Om nog beter te worden, blijft HubSpot verbeteringen aanbrengen. De dagelijkse uitrol van nieuwe functies, die gebaseerd zijn op feedback van gebruikers, zullen je leven makkelijker maken. Blijf op de hoogte van alle nieuwe functies om HubSpot optimaal te benutten! Hier zijn de top vijf HubSpot updates van juni 2023 die je nu kunt gebruiken.

 1. Aangepaste workflowweergave en submappen
 2. Acties kopiëren en plakken van de ene workflow naar de andere
 3. Ingebedde automatisering in aangepaste enquêtes voor CSAT/NPS
 4. Een offerte markeren als ondertekend
 5. Content Assistant (bèta) updates voor deze maand

Aangepaste workflowweergave en submappen

Nu gebruikers en teams mappen binnen mappen kunnen aanmaken, kunnen workflows gemakkelijker worden georganiseerd, gelokaliseerd en beheerd.

Het kost meer tijd en moeite om meteen te begrijpen hoe workflows met elkaar verbonden zijn wanneer meer klanten workflows aanmaken. Om te begrijpen hoe individuele workflows met elkaar verbonden zijn met de huidige workflow management technieken, moet je elke workflow apart onderzoeken en externe artefacten produceren zoals spreadsheets en workflow mapping documenten. Klanten kunnen processen filteren en groeperen met behulp van aangepaste workflowweergaven en submappen, of ze kunnen een mappenhiërarchie bouwen die werkt met hun automatiseringsaanpak.

Acties kopiëren en plakken van de ene workflow naar de andere

Nu kunt u uw automatisering snel opbouwen door een actie uit een workflow te kopiëren en in een andere workflow in uw portaal te plakken. Alle klanten die toegang hebben tot workflows kunnen dit nu gebruiken.

Er worden veel workflows gemaakt en de meeste daarvan, vooral die met ingewikkelde vertakkingen of aangepaste code, gebruiken dezelfde acties en configuraties. Tot voor kort was het klonen van de volledige workflow de enige optie om een actie eenvoudiger te hergebruiken in verschillende processen. Klanten kunnen nu eenvoudig en effectief workflows ontwikkelen, waardoor de kans op menselijke fouten afneemt en ze tijd besparen zodat ze zich meer kunnen concentreren op strategische doelen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de mogelijkheid te bieden om activiteiten tussen workflows te kopiëren en te plakken.

Ingebedde automatisering in op maat gemaakte enquêtes voor CSAT/NPS

Er is reikhalzend uitgekeken naar de komst van ingesloten automatisering in enquêtes op maat voor vragenlijsten die een CSAT- of een NPS-item bevatten.

Aangepaste feedbackenquêtes bieden u de vrijheid om input van klanten te verzamelen met behulp van een reeks vraagtypes. Onlangs hebben we de ondersteuning voor veelgebruikte enquêtes zoals de CSAT en NPS beschikbaar gemaakt.

Een van de belangrijkste tekortkomingen was dat de aangepaste enquêtes het niet mogelijk maakten om automatisering in te stellen op basis van de CSAT/NPS-ratings, ondanks dat de flexibiliteit en consistentie bij het beoordelen van klantgeluk of klantloyaliteit nuttig zijn om te gebruiken.

Met de toevoeging van deze functionaliteit kunt u nu automatisering instellen op basis van CSAT/NPS-scores, rechtstreeks in de Enquête-editor.

Markeer een offerte als ondertekend

Onze offerteklanten kunnen binnenkort handmatig de status van een offerte wijzigen in "Ondertekend" dankzij de nieuwe mogelijkheden die we introduceren.

Om de juiste rapportage en filtering te ondersteunen, vinden klanten het handig om de juiste status van een offerte te bepalen. Op dit moment moet de koper de offerte ondertekenen en moet E-handtekening zijn ingeschakeld om de status "Ondertekend" te krijgen. Het probleem is dat sommige klanten geen elektronische handtekening gebruiken, waardoor ze hun status niet kunnen wijzigen naar "Ondertekend". Om gelijkwaardigheid tussen schriftelijke en elektronische handtekeningen mogelijk te maken, hebben we ervoor gekozen om deze functionaliteit in te schakelen.

Content Assistant (bèta) updates van deze maand

De nieuwe Content Assistant heeft ook een paar updates gehad in de maand juni. De AI Content Assistant kan nu:

 • sociale bijschriften genereren;
 • concepten voor je kennisbankartikelen opstellen
 • paginakoppen, paragrafen en subsecties genereren in de pagina-editor
 • inhoud voor blogs genereren en bewerken
 • inhoud voor CTA's genereren
 • e-mailkopij genereren of verbeteren
 • paginatitels en metabeschrijvingen genereren

Deze verbeteringen maken HubSpot een betere ervaring voor jou. Kijk uit naar onze toekomstige HubSpot updates blog waar we dieper ingaan op de nieuwe functies die in juli werden onthuld.