De 5 beste HubSpot updates van mei 2023

HubSpot wordt voortdurend verbeterd om nog beter te worden. Je leven wordt makkelijker door de dagelijkse introductie van nieuwe functies die gebaseerd zijn op feedback uit de community. Blijf op de hoogte van alle nieuwe functies om HubSpot optimaal te benutten! Hier zijn de vijf beste HubSpot verbeteringen van mei 2023 die je meteen kunt gaan gebruiken.

 1. HubSpot's nieuwe CTA's tool
 2. WhatsApp-module
 3. E-mail health redesign
 4. Nieuwe optimalisatie aanbevelingen
 5. Eervolle vermeldingen

HubSpot's nieuwe CTA's tool

De nieuwe CTA's tool van HubSpot is nu beschikbaar voor MH en CMS Professional en Enterprise klanten in Public Beta.

De nieuwe CTA's tool maakt het makkelijker voor je om je te onderscheiden van de massa en beter de aandacht te trekken van websitebezoekers, zodat je je website kunt gebruiken als kanaal voor je marketinginitiatieven. Zonder de hulp van een ontwikkelaar of ontwerper kunt u nu een verscheidenheid aan CTA's maken die aan uw behoeften voldoen, waaronder pop-ups, slide-ins, insluitbare knoppen en banners. De drag-and-drop editor geeft je de volledige vrijheid om je CTA precies zo aan te passen als je zelf wilt, terwijl je er ook voor zorgt dat deze voldoet aan de regels van je website en je merk.

WhatsApp module

Met behulp van deze module kunnen marketeers en contentproducenten eenvoudig een WhatsApp-link toevoegen aan hun pagina, zodat klanten eenvoudig contact kunnen opnemen met hun bedrijf.

Om click-to-message links effectief en snel op te nemen in hun contentstrategie, zijn marketeers en contentproducenten op zoek naar praktische oplossingen. Het doel van deze functionaliteit is om het toevoegen van een WhatsApp-integratie aan inhoud naadloos te laten verlopen.

Dankzij deze module kunnen ze chats starten en converseren via WhatsApp zonder dat ze talloze documenten hoeven door te spitten of een omslachtige installatie hoeven te doorlopen.

E-mail health redesign

Er zijn diverse nieuwe inzichten toegevoegd die een eenvoudig te begrijpen, begrijpelijk en bruikbaar overzicht geven van de e-mailprestaties, samen met een vernieuwing van de gebruikersinterface van het tabblad Gezondheid.

Hier zijn een paar opmerkelijke verbeteringen in de nieuwe lay-out:

 • Een hogere gezondheidsbeoordeling: overgezet naar een 10-puntsschaal
 • Naast de huidige gezondheidstoestanden (3), meer gedetailleerde gezondheidstoestanden (5)
 • Gezondheidsscore en e-mailvolume in een tijdreeks en tabelformaat
 • Een verbeterde FAQ-sectie

Voor onze klanten is het tabblad Gezondheid een cruciaal hulpmiddel om inzicht te krijgen in hun volledige e-mailprestaties en reputatie.

Nieuwe optimalisatie aanbevelingen

HubSpot heeft 29 nieuwe aanbevelingen voor paginaprestaties, mobiel en SEO toegevoegd aan de "Recommendations" sectie om je verder te helpen bij het optimaliseren van jouw websitepagina's.

HubSpot biedt dan 40 verschillende aanbevelingen voor pagina's op je hele website in de tool SEO-aanbevelingen in Marketing/CMS Professional. Slechts 20 van deze aanbevelingen werden echter weergegeven in het gedeelte Inhoudsdetails onder "Optimaliseren" en "Aanbevelingen".

Eervolle vermeldingen

HubSpot heeft deze maand nog een paar kleine upgrades geïntroduceerd. Deze zijn:

 • [in Private Beta] AI Content Assistant voor sociale media
 • [in publieke bèta] Workflows aangepaste weergaven en submappen

Je ervaring met HubSpot verbetert dankzij deze verbeteringen. Houd onze komende HubSpot updates blog in de gaten, waarin we dieper ingaan op de nieuwe functies die in juni zijn geïntroduceerd.