De beste HubSpot updates van april 2024

HubSpot biedt een alles-in-één platform met de nodige software, integraties en tools om moeiteloos marketing, sales, content management en klantenservice te koppelen. HubSpot maakt je werk een stuk eenvoudiger en opent deuren naar succesvolle marketing en sales.

Om het maximale uit HubSpot te halen, is het cruciaal om op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Daar springen wij bij: maandelijks delen we de belangrijkste HubSpot-updates in onze blog. Hier zijn de highlights van vorige maand.

Overzicht 3 belangrijkste HubSpot updates april 2024

  1. De nieuwe Customer Success Workspace
  2. Object synchronisatie
  3. AI Assistent voor workflow acties

HubSpot update 1: de nieuwe Customer Success Workspace

De eerste update is direct ook de grootste update uit onze lijst. HubSpot heeft namelijk een nieuwe workspace uitgerold: de "Customer Success Workspace".

9bd450cc-b289-4abd-a377-c464608a444d

De laatste paar maanden is HubSpot gestart met de uitrol van Workspaces. Eerst werd de Prospecting Workspace gelanceerd, gevolgd door de Helpdesk Workspace. Wij zijn van mening dat deze Workspaces in de toekomst van cruciaal belang zullen zijn, omdat ze alle benodigde informatie voor jouw rol tonen binnen één tab. Zie het als een gepersonaliseerd dashboard met alle tools die je nodig hebt om je taken uit te voeren.

De Customer Success Workspace is een persoonlijke workspace in HubSpot die klantsuccesmanagers en vertegenwoordigers in staat stelt om al hun activiteiten op één plek te beheren. Het helpt hen georganiseerd te blijven, taken te prioriteren en agenda's te optimaliseren. Deze workspace herinnert CSM's aan hun dagelijkse taken en biedt de mogelijkheid om aangepaste weergaven te maken van belangrijke segmenten. Bovendien maakt de Customer Success Workspace het mogelijk om activiteiten van belangrijke accounts te monitoren.

Met deze HubSpot Workspace hebben klantsuccesmanagers toegang tot alle informatie die ze nodig hebben op één plek zonder omslachtig te hoeven navigeren tussen verschillende plekken in de portal.

HubSpot update 2: Object synchronisatie

syncDeze update maakt het opruimen van diverse workflows een stuk eenvoudiger!

Voorheen moesten we telkens wanneer we informatie van een property naar een ander willen verplaatsen, een aparte workflow maken om deze gegevens te kopiëren. Bijvoorbeeld wanneer we bedrijfsinformatie naar een deal willen overbrengen voor ons salesteam, moesten we een workflow bouwen die deze informatie van een company property naar een deal property kopieerde. Onze portal zat vol met dit soort workflows (die van jou wellicht ook). Maar dankzij de toevoeging van object synchronisatie door HubSpot, kunnen we deze workflows nu verwijderen!

Door je properties te synchroniseren, zeg je vaarwel tegen omslachtige en tijdrovende omwegen. Deze functie doorbreekt de datasilo's tussen objecten en zorgt ervoor dat je gegevens consistent worden bijgewerkt en gesynchroniseerd over verschillende objecten. Schrijf je in voor deze bèta en ruim die overbodige workflows op!

Let op: houd er wel rekening mee dat deze synchronisatie één richting op werkt.

HubSpot update 3: AI Assistent voor workflow acties

Deze update heeft ons echt enthousiast gemaakt! We kunnen nu namelijk HubSpot workflows bouwen met behulp van AI. Het enige wat je hoeft te doen is de prompts invoeren en HubSpot bouwt de workflow voor je op! Hieronder zie je een korte demo van deze nieuwe AI Assistent.

AI Assistent Demo.

Meer weten over alle HubSpot functionaliteiten en updates?

Wil je meer weten over de laatste HubSpot functionaliteiten en updates? Of wil je een overzicht van alle HubSpot updates van de afgelopen maand?  Plan dan vrijblijvend een call in en ontdek wat HubSpot jou te bieden heeft.