HubSpot Enterprise: Dit kan je met de Sales, Service, Marketing, CMS en Operations Hub

Overweeg jij HubSpot Enterprise aan te schaffen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de HubSpot Enterprise licenties? In dit artikel nemen we je mee in alle mogelijkheden van de Sales, Service, Marketing, Operations en CMS Enterprise Hubs.

Wat is HubSpot Enterprise?

HubSpot Enterprise is de meest uitgebreide licentie die HubSpot aanbiedt. HubSpot Enterprise kent dus geen beperkingen in functionaliteiten. Het doel van de HubSpot Enterprise licentie is om bedrijven optimaal te helpen groeien. Op basis van deze filosofie heeft HubSpot haar platform ontwikkelt, waarin alle elementen zijn verwerkt voor een optimale klantbeleving. Van marketing tot sales en customer service met een uitgebreid CRM en tegenwoordig zelfs een CMS en Operations Hub (data syncing tussen systemen). Je kunt alle software los gebruiken op basis van hoe jij het nodig hebt, maar je kunt ook gebruik maken van een compleet HubSpot pakket. Hierdoor kun je alle afdelingen binnen je bedrijf samen laten werken en elkaar laten versterken.

Meer lezen over de algemene HubSpot functionaliteiten? Lees dan onze blog alle HubSpot functionaliteiten in een notendop.

HubSpot Sales Enterprise 

De sales tool van HubSpot helpt je om werk te automatiseren, goed om te gaan met leads en sneller je deals te sluiten middels de vele functionaliteiten die de Sales tool te bieden heeft. 

De extra functionaliteiten die de Enterprise Hub biedt, en die niet in de andere Hubs zitten, zijn:

 

HubSpot Service Enterprise 

De servicetool van HubSpot helpt je om eenvoudig je klantenservice te beheren. Denk hierbij aan ticketing, NPS-metingen en een knowledge base (FAQ). Dit kan ondersteund worden met functionaliteiten zoals de live chat en chatbots. 

De extra functionaliteiten die de Enterprise Hub biedt, en die niet in de andere Hubs zitten, zijn:

 

HubSpot Marketing Enterprise 

De Marketing Hub ondersteunt alle facetten om je inbound marketing campagnes te beheren. Ook de implementatie en logica van workflows en lead nurturing campagnes kun je ermee toepassen. 

De extra functionaliteiten die de Enterprise Hub biedt, en die niet in de andere Hubs zitten, zijn:

 

HubSpot CMS Enterprise 

Met het HubSpot CMS bouw je jouw website en kan je jouw content eenvoudig beheren. Het HubSpot CMS en CRM zijn gecombineerd waardoor je alles-in-één systeem kan beheren. 

De extra functionaliteiten die de Enterprise Hub biedt, en die niet in de andere Hubs zitten, zijn:

 

Wat kost HubSpot Enterprise?

De meest recente prijzen van HubSpot Enterprise vind je op de HubSpot prijzen pagina. Er zijn nog andere pakketten die ook weer andere kosten met zich meebrengen. In deze blog zetten we de belangrijkste kosten van HubSpot voor je op een rij. 

Je kunt, zoals bovenstaand vermeld, kiezen voor losse Enterprise Hubs, maar je kunt ook kiezen voor een Enterprise bundel. In dat geval ben je altijd voordeliger uit dan met losse Hubs.

Wil jij weten hoe HubSpot Enterprise werkt?

Wij geven je graag een vrijblijvende HubSpot demo zodat jij kan ontdekken wat dit marketing, sales, service, operations en CMS platform jouw organisatie kan bieden.