4 succesverhalen van bedrijven in samenwerking met Vet Digital als HubSpot Partner

Vet Digital is al enkele jaren Diamond Partner van HubSpot en zo hebben we door de jaren heen vele klanten ondersteund met HubSpot. Of het nu gaat om Inbound Marketing en Sales of het ontwerpen en ontwikkelen van de website in HubSpot CMS, onze experts staan voor je klaar! Ben je benieuwd hoe andere organisaties de samenwerking met ons hebben ervaren en wat we voor deze organisaties doen? Je ontdekt het in de vier succesverhalen die we in dit blogartikel aanhalen. Lees snel verder!

Succesverhaal 1: Contiweb

Contiweb is een gespecialiseerde producent en leverancier in de druk- en verpakkingsindustrie. Als wereldwijde speler heeft Contiweb al meer dan 3000 van hun eigen machines wereldwijd geïnstalleerd.

Contiweb gebruikte al enkele jaren HubSpot als CRM toen ze besloten om ook HubSpot CMS in te zetten voor hun website. Voor het ontwerp en de implementatie van de nieuwe website gingen ze de samenwerking aan met Vet Digital. De keuze viel op Vet Digital, doordat wij ook onze marketing-expertise meenemen in de ontwikkeling van de website, aldus Erik Andriessen, Marketing Manager van Contiweb. De implementatie van HubSpot CMS verbeterde de prestatie van de website. De website is dusdanig geoptimaliseerd dat de reactiesnelheid is toegenomen, wat een positief effect had op de SEO-vindbaarheid.

Wil je meer weten over onze samenwerking met Contiweb? Download dan de case study.

Succesverhaal 2: The Patient Safety Company

The Patient Safety Company levert softwareoplossingen voor kwaliteits- en risicomanagement en is al meer dan 15 jaar actief in de gezondheidszorgsector. Hun SaaS-gebaseerde diensten worden wereldwijd gebruikt en ondersteunen medische instellingen in zeven verschillende talen.

The Patient Safety Company en Vet Digital hebben al geruime tijd een succesvolle samenwerking op het gebied van websitebeheer. Acht jaar geleden werd de keuze gemaakt om de website over te zetten naar het HubSpot CMS en onlangs is besloten om het thema van de website te vernieuwen. Deze beslissing werd mede ingegeven door de wens om de prestaties van de website te verbeteren en de SEO te optimaliseren, maar ook om de website toekomstbestendig te maken.

Wil je meer weten over onze samenwerking met The Patient Safety Company? Download de case study.

Succesverhaal 3: Elpress

Elpress is al meer dan 40 jaar een internationale partner in industriële hygiëne voor bedrijven die actief zijn in de voedingsbranche. Elpress ontwikkelt, produceert en levert innovatieve hygiëne-oplossingen, zoals reinigingssystemen, hygiënesluizen en industriële wassystemen.

In 2015 was Elpress op zoek naar advies omtrent de toenmalige website en kwamen ze bij Vet Digital terecht. Vet Digital deed een uitgebreide website scan en samen kwamen we tot de conclusie om een nieuwe website te bouwen. Vervolgens ging Elpress eind 2017 over naar HubSpot. Vanuit hier is de samenwerking verder uitgegroeid tot een combinatie van Inbound Marketing diensten en Growth Driven Design. Elpress vergaarde maar liefst 60% meer leads met Inbound Marketing en de nieuwe website.

Wil je meer weten over onze samenwerking met Elpress? Lees de case study.

Succesverhaal 4: Renske Natuurlijke Diervoeding

Renske Natuurlijke Diervoeding houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met 100% natuurlijke diervoeding voor honden en katten in het hoogste marktsegment. 

De samenwerking tussen Renske en Vet Digital begon in 2019. De focus van de samenwerking lag aanvankelijk op het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe website in HubSpot CMS en de implementatie van HubSpot als CRM. Hierop volgend werd ook de Inbound Marketing formule met de Marketing- en Sales Hub ingezet, waar een nieuwe SEO strategie deel van uitmaakte. Deze strategie positioneerde Renske als online kenniscentrum en zorgde ervoor dat het jaarlijks webverkeer is gegroeid van 91.000 bezoekers in 2019 naar meer dan 880.000 in 2023!

Vet Digital als HubSpot Partner

Wil jij net zoals bovenstaande organisaties samen met ons het meest uit jouw HubSpot oplossing halen? Plan dan vrijblijvend een call met ons in om de mogelijkheden te bespreken.