Gratis HubSpot Website Demo

Gratis HubSpot Website Demo

Het kiezen van een goed CMS is een belangrijke (maar geen gemakkelijke) keuze. Daarom bieden wij een gratis demo waarin wij jou laten zien hoe het CMS er in de realiteit uitziet en hoe je er in werkt.

Heb jij interesse in HubSpot? Maar weet jij nog onvoldoende over het HubSpot CMS? Nadat je de HubSpot Website Demo hebt doorlopen, kun je een meer weloverwogen beslissing maken. Vraag jouw Hubspot demo aan via de onderstaande knop.

HubSpot demo aanvragen

Wat kun je verwachten na aanvraag van een HubSpot Website Demo?

Wanneer je een demo aanvraagt, zullen we zo snel mogelijk telefonisch contact opnemen.

Tijdens dit gesprek vragen we naar je specifieke wensen voor de demo. Zo kunnen we de demo nog meer aanpassen op jouw behoeften. Vervolgens plannen we de demo op een datum en tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

Wat kun je verwachten tijdens de HubSpot Website Demo?

Tijdens de demo afspraak zal HubSpot expert Sef je door o.a. de volgende zaken leiden:

  • Hoe je eenvoudig pagina’s aanmaakt via de drag-and-drop builder;
  • Hoe je gebruik maakt van Smart Content;
  • Hoe je de AI tool gebruikt om eenvoudig content te maken;
  • En nog veel meer (vraag maar raak!). 

De demo zal een persoonlijke ervaring bieden en ingaan op jouw specifieke wensen en behoeften. 

Hieronder een kort filmpje met wat beelden van een HubSpot demo.

HubSpot

 

Waarom zou ik kiezen voor HubSpot CMS?

Het CMS van HubSpot heeft zes unieke voordelen:

  • Maak of bewerk eenvoudig webpagina's: Maak eenvoudig nieuwe pagina’s via de drag-and-drop functie. Je hoeft hier niet voor te coderen!
  • Verbeter eenvoudig de online vindbaarheid: HubSpot CMS geeft jou SEO-aanbevelingen op maat.
  • Maak jouw content persoonlijk: het CMS en CRM van HubSpot communiceren naadloos met elkaar. Hierdoor kan jij jouw content eenvoudig personaliseren op basis van jouw CRM gegevens. 
  • Krijg een snelle en veilige website: HubSpot verzorgt de hosting, CDN en beveiliging van jouw website, waardoor je je niet meer druk hoeft te maken over deze zaken. 
  • Verbeter jouw website continu: binnen het HubSpot CMS heb je toegang tot slimme A/B-testen. Zo test je door middel van bezoekerdata wat wel en wat niet werkt. Op deze manier maak je slimme beslissingen en kan je jouw site verder optimaliseren. 
  • Maak gebruik van (afbeelding) CTA’s en formulieren: Verzamel eenvoudig lead gegevens (e-mailadressen en andere gegevens) van jouw website bezoekers. Plaats hetzelfde formulier op meerdere landingspagina’s

Wil je meer informatie over het HubSpot CMS? Ontdek de voordelen via de onderstaande knop.

Meer over HubSpot CMS

Hoe ziet een HubSpot website eruit? 3 voorbeelden van HubSpot websites

Ben jij benieuwd naar hoe een website gebouwd in het HubSpot CMS eruit ziet? Hieronder een drietal voorbeelden van sites die door Vet Digital zijn ontworpen en ontwikkeld. 

Website voorbeeld 1. https://www.contiweb.com/

Benieuwd naar het verhaal achter deze website? Download de casestudy! 

Contiweb

 

Website voorbeeld 2. https://www.moso-bamboo.com/nl/ 

Een ander voorbeeld van een website gecreëerd in HubSpot CMS is de website van MOSO. De website is volledig ontworpen volgens het Inbound Marketing principe.

Moso

 

Website Voorbeeld 3. https://www.ictrecht.nl/

Hieronder het derde en laatste voorbeeld. De website die we voor ICTRecht hebben gemaakt, blinkt uit in het visuele aspect. Zo zijn de kleuren van de knoppen en de kleuren in de afbeeldingen perfect op elkaar afgestemd. Ook is de site-structuur eenvoudig te begrijpen voor nieuwe bezoekers.

ICTrecht

Boek jouw gratis HubSpot Website Demo

Hebben we je enthousiast gemaakt over de HubSpot Website Demo? Krijg een hands-on ervaring en ontdek wat HubSpot CMS voor jouw organisatie kan betekenen. Plan nu een demo afspraak en zie het HubSpot CMS in actie!