Landingspagina's met hoge conversie maken met CMS Hub: 5 voorbeelden

Landingspagina's hoge conversies CMS Hub

Wanneer Inbound Marketing goed wordt uitgeoefend, zorgt het voor een continue stroom aan hoogwaardige leads. Deze leads worden gegenereerd op speciaal daarvoor gemaakte landingspagina’s. Maar hoe zien zulke pagina’s eruit in de praktijk? In deze blog geef ik 5 voorbeelden van HubSpot landingspagina’s die zijn geoptimaliseerd voor bezoeker conversie.

Voorbeeld 1: Contiweb

Contiweb biedt drukkerij apparatuur voor de grafische industrie. Een van de type machines die zij produceren is de unwinding equipment. Om te berekenen hoe rendabel het gebruik van deze machine is voor jouw bedrijf, heeft Contiweb een calculator gemaakt. Op de pagina staan een totaal van vijf vragen die een resultaat geven. Zodra je je naam en emailadres hebt ingevuld, kun je jouw persoonlijk rapport downloaden. De landingspagina is daarmee simpel maar efficiënt ingericht en heeft een duidelijke Call-to-Action (CTA).

Benieuwd naar de website van Contiweb en het verhaal hierachter? Check onze case-study en ontdek het:

Download case study

Voorbeeld 2: Elpress

Een goed voorbeeld van een long copy landingspagina gemaakt in HubSpot CMS zijn de referentie pagina's van hygiëneproducent Elpress. Op deze pagina’s worden klantverhalen uitgelicht door middel van een klantvideo en fotoalbum van de hygiëne-installatie op locatie. De pagina benadrukt zowel het nut van een Elpress hygiëne-installatie als de betrouwbaarheid van de leverancier. De pagina linkt ook naar de diverse producten die worden gebruikt in de klantcase, en eindigt met een Call-to-Action (CTA) om een afspraak te maken met een Elpress specialist.

Voorbeeld 3: Renske Natuurlijke Diervoeding

Renske Natuurlijke Diervoeding is specialist op het gebied van natuurlijke diervoeding voor honden en katten. Het bedrijf vertoont haar expertise door middel van kennisartikelen, een voedingscalculator en een duidelijke filosofie over diervoeding. Uiteraard biedt Renske daarom ook een eigen assortiment diervoeding afgestemd op het eetpatroon en de behoeften van jouw viervoeter. De klant kan de producten ook eerst uittesten met een proefpakket. De Call-to-Action op de landingspagina is strategisch boven de vouw geplaatst, zodat er geen misvatting ontstaat voor de mensen die direct aan de slag willen met het proefpakket. Heeft de bezoeker toch wel wat meer informatie nodig, dan is de long copy daaropvolgend met de what, how en why van het merk daar speciaal voor ingericht.

Voorbeeld 4: HubSpot

Een ander voorbeeld is een landingspagina van HubSpot. HubSpot biedt een vrijblijvende demo tour van het CRM platform. De pagina bevat een duidelijk verwachtingsmanagement van de populaire functionaliteiten van het platform en geeft aan dat je deze met elkaar kan laten praten. De bezoekersverwachting van de demo is dus ook dat de samenhang van de diverse CRM functionaliteiten wordt besproken.

Voorbeeld 5: Vet Digital

Bij Vet Digital bieden wij ook een vrijblijvende HubSpot demo aan voor geïnteresseerden. De landingspagina waarop je je kan aanmelden voor de demo bevat elementen voor een optimale bezoekerservaring. Op deze pagina geven we aan wat de bezoeker kan verwachten voor en tijdens de demo en hebben we een schermopname toegevoegd van een voorbeeld demo. Het formulier bevat alleen de noodzakelijke velden voor een optimale gebruikerservaring.

Ga aan de slag met HubSpot Landing Pages en zorg voor goed converterende landingspagina’s!

Dit blog  geeft een beter beeld van goed converterende landingspagina’s. Wil jij ook graag landingspagina’s maken voor jouw campagne? Ga dan aan de slag met HubSpot CMS! Voor meer informatie, bekijk de pagina HubSpot CMS: voordelen, templates + prijzen.