ICTRecht: Nieuwe website gericht op Inbound Marketing

ICTRecht is hét fullservice adviesbureau, gespecialiseerd in internet, ICT en privacy wet- en regelgeving. ICTRecht wilde een nieuwe, volledig gerestylde website, die overzichtelijk is, aansluit op de diverse doelgroepen én betere conversiemogelijkheden biedt. Vet Digital heeft begin 2020 de vernieuwde website opgeleverd in HubSpot CMS zodat de site optimaal ingericht is voor de Inbound Marketing-werkwijze.

ICTRecht cover
 • Betere conversie

  ICTRecht - ConversieICTRecht heeft al erg veel hoogwaardige content op haar website. Hierdoor is er elke maand al een groot aantal websitebezoekers. Door de juiste conversiepaden in te bouwen in de nieuwe website - zoals duidelijke Call-to-actions, formulieren en landingspagina's - wordt een hoger aantal bezoekers geconverteerd naar leads. 

 • UX-design

  ICTRecht - UX-design

  De nieuwe website van ICTRecht diende verbeterd te worden qua overzichtelijkheid en gebruiksgemak. De bezoeker van de website moet snel en eenvoudig zijn weg kunnen vinden naar de juridische dienst waar hij of zij naar op zoek is.

 • HubSpot Onboarding

  HubSpot onboarding

  De website is gebouwd in HubSpot CMS en aan de achterkant draait het HubSpot CRM en HubSpot Marketing Professional. Vet Digital heeft gezorgd voor de technisch onboarding van het CRM en de marketingsoftware voor het optimaal automatiseren van het leadgeneratieproces. HubSpot en website zijn volledig AVG-compliant opgeleverd.

 • Webshop-integratie

  Webshop integratie
  Er is een integratie gerealiseerd met Shopify waardoor direct vanuit de nieuwe website een product of dienst aangeschaft kan worden. Met de integratie wordt data zoals contactgegevens vanuit Shopify gesynct met het HubSpot CRM. Daardoor kunnen er eenvoudig analyses en reports voor marketing gemaakt worden.
   

Responsive webdesign

De website is schaalbaar ontworpen in een  responsive design. ICTRecht.nl past zich daardoor automatisch aan de grootte van ieder scherm aan. Dus op desktop, tablet en mobiel wordt de inhoud en het design automatisch geschaald naar de breedte van het apparaat voor een optimale ervaring voor de websitebezoeker.

ICTrecht preview
 • SEO-proof

  ictrecht seo

  De webpagina's zijn standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat de content goed geranked wordt en daardoor goed vindbaar is voor de doelgroep.

 • Multi Language

  ictrecht engels

  ICTRecht.nl is aan de achterkant volledig meertalig opbouwd. Hierdoor kan de website in meerdere talen eenvoudig geconfigureerd worden.

 • GDPR-ready

  ictrecht gdprZowel de website als het onderliggende HubSpot-systeem zijn AVG-compliant ingericht met een correcte legal base, double opt-in inrichting op e-mail aanmeldingen en een juiste inrichting van formulieren.

 • HubSpot Databases

  ICTRecht HS database

  De website is opgebouwd uit meerdere HubDB Databases. Zo wordt informatie over medewerkers vanuit een centrale database opgehaald zodat deze slechts op 1 locatie in de CMS aangepast hoeven te worden. Hetzelfde voor de trainingen en opleidingen, vacatures, etc.

Wil je zelf de website van ICTRecht bekijken?Bekijk de website

Direct iemand spreken?

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Erik Verpoort
Commercieel Directeur / Eigenaar