Lease-deal.com: Deal Automation met behulp van HubSpot

Lease-deal.com is een onafhankelijk lease-platform voor leveranciers en MKB-ondernemers. Lease-deal.com riep de ondersteuning in van Vet Digital om het complete aanvraagproces te automatiseren met behulp van het HubSpot-platform.

Lease-deal.com biedt met haar state of the art lease-platform een online omgeving (Lease As A Service) waarbinnen leveranciers direct zelf de lease-aanvraag van MKB-ondernemers op een zeer gebruikersvriendelijke wijze kunnen regelen.

Lease-deal
 • Het vraagstuk

  De concrete vraag van Lease-deal: help ons het complete lease-aanvraagproces te automatiseren. Op dat moment was al duidelijk dat HubSpot de meest geschikte tool was om deze Deal Automation te realiseren omdat dit platform de beste mogelijkheden heeft voor het koppelen met andere software en de toegevoegde waarde biedt ter ondersteuning van het multi-funding model.

 • HubSpot onboarding

  Vet Digital heeft voor Lease-deal.com HubSpot compleet ingericht, een HubSpot-training gegeven aan de Lease-deal medewerkers en levert ongoing onboarding support op HubSpot omdat er steeds weer nieuwe functionaliteiten ingebouwd moeten worden voor het lease-proces.

   

 • HubSpot CRM & Service

  Het HubSpot CRM wordt gebruikt voor het borgen van klantinformatie. Met HubSpot Conversations wordt alle interne en externe communicatie gelogd en van de HubSpot Service Hub wordt weer de Knowledge Base gebruikt om intern  en in de toekomst wellicht extern kennis te delen.

 • HubSpot Sales & Marketing Hub

  leasedeal

  Allereerst is een deel van het  aanvraagproces in HubSpot Sales Hub geautomatiseerd. Dit was nodig omdat in elke fase van het aanvraagproces automatische acties plaatsvinden; Deal Automation in optima forma. HubSpot Marketing Hub gebruikt voor de automatische e-mail workflows in het aanvraagproces.

Wil je de website van Lease-deal.com bekijken?Bekijk de website

API-koppelingen

Ook zijn er API-koppelingen gerealiseerd om HubSpot te integreren met andere softwaretools. Zo is er een integratie gebouwd met PandaDoc, met de externe lease calculator, de vendor portal en de lessee portal en is er een koppeling voor een financiële credit check.

HubSpot - PandaDoc

Bijzonder project

Voor Vet Digital is de Lease-deal case een zeer bijzonder project omdat Lease-deal.com het uiterste uit HubSpot wil halen en daarom ook het uiterste van Vet Digital vraagt. Voor de vragen van Lease-deal liggen geen standaard oplossingen op de plank. Daardoor worden de marketeers en techneuten van Vet steeds weer door Lease-deal uitgedaagd en leert Vet Digital meer en meer over de mogelijkheden van HubSpot.

De door Vet Digital geleverde oplossing voor Deal Automation bespaart op termijn veel tijd en geld voor Lease-deal.com. Het uiteindelijke, ultieme doel van Lease-deal is volledige automatisering van de complete lease-aanvraag en om de air bnb van de lease-wereld te worden. Daar werken we samen stukje bij beetje naartoe.

HubSpot Automation

‘Vet Digital de ideale HubSpot-partner’

Wouter Pollman, Lease-deal.com: “De goede samenwerking, transparante planning, proactieve medewerkers en diepe kennis van HubSpot van marketing tot aan reporting maken Vet Digital een ideale partner. In zeer korte tijd (ongeveer 8 weken) is HubSpot naar onze wensen ingericht, inclusief API-koppelingen. Mijn advies: zet Vet digital op je short-list.”

Vet Digital

Direct iemand spreken?

Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem telefonisch contact met je op. Tot snel!

Erik Verpoort
Commercieel Directeur / Eigenaar