HubSpot integratie nodig? Wij zijn er om te helpen!

HubSpot is hét platform waarmee je jouw marketing-, sales- en service prestaties naar een hoger niveau tilt. Hoewel veel van je processen in HubSpot gemanaged kunnen worden, maakt het platform regelmatig deel uit van een breder applicatielandschap. Om in zo een situatie een 'single source of truth' te creëren, is een naadloze HubSpot integratie met andere applicaties - zoals ERP-, CRM- en financiële software - onmisbaar.

Waarom HubSpot integraties belangrijk zijn

HubSpot integraties zijn om een paar redenen bijzonder belangrijk. Hoewel HubSpot bekend staat als dé applicatie waarmee je je marketing, sales en klantenservice verfijnd, is er ook data beschikbaar buiten HubSpot. Bundel je die data, dan leidt dat tot nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden. Zo kun je dankzij een koppeling de data uit je ERP of financiële systeem gebruiken om in HubSpot een automation workflow te starten. Een andere reden kan zijn dat je specifieke goed werkende applicaties binnen jouw organisatie liever niet vervangt. Dat hoeft ook niet: met de API van HubSpot kan je veel applicaties integreren om toch een 360 graden view van prospects en klanten te krijgen.

Maak betere analyses op basis van geïntegreerde data

Het integreren van HubSpot met andere applicaties is vooral aan te raden omdat je daarmee de basis legt voor bijvoorbeeld het maken van betere analyses. Dat is mogelijk als jouw data compleet en kloppend is en je die data uit verschillende softwaretools bundelt. Met deze gecombineerde data geef je jezelf een beter inzicht in wat er speelt en maak jij op marketing- en salesvlak het verschil met concurrenten. Dat doe je met HubSpot, de software is voorzien van voorgedefinieerde functies die jou helpen met het bereiken van je doelgroep.

HubSpot integraties met bekende systemen

Een naadloze integratie tussen HubSpot en al deze andere voor jou onmisbare systemen is geen nice-to-have, maar een noodzaak. HubSpot is voorzien van uitgebreide API-koppelingen, zogenaamde interfaces die kunnen worden gekoppeld met allerlei andere systemen, zoals Wordpress, Shopify, Salesforce, Microsoft Dynamics, Exact, AFAS, Zoom, PandaDoc en diverse ERP-systemen. In de HubSpot Marketplace zijn honderden koppelingen beschikbaar. Is de bestaande koppeling niet voorhanden, dan is met HubSpot Operations Hub of een maatwerk integratie altijd meer mogelijk.

Ervaren HubSpot realisatieteam

Vet Digital is partner van HubSpot en beschikt over een ervaren realisatieteam met ontwikkelkennis. Bekende bedrijfssystemen waar we koppelingen mee hebben gemaakt zijn AFAS Online, Exact Online, Microsoft Dynamics 365, Salesforce, PowerBI, Pipedrive en Zoho. Dit zijn allemaal cloudgebaseerde software, dus de data is eenvoudiger te ontsluiten en te koppelen met HubSpot. Ook hebben we ervaring met het koppelen van on premise systemen aan HubSpot.

Begeleiding bij HubSpot integraties

Het team van Vet Digital voorziet jou van begeleiding die bij je past. Wil jij HubSpot integreren met andere systemen, dan bekijken onze experts welke koppelingen standaard voorhanden zijn. Voor de ontwikkeling van nieuwe koppelingen helpen onze back-end developers met het leggen van de gewenste integratie.

Wil jij meer halen uit jouw data of data integreren met HubSpot? Plan een call met een van onze HubSpot experts!