Zelf een website maken in CMS Hub vs. het laten bouwen door Vet Digital

Zelf een website maken in CMS Hub vs het laten bouwen door Vet Digital

Ga je zelf je website bouwen? Of besteed je het uit aan een professional? Geen eenvoudige keuze.  Gelukkig helpt dit artikel je een handje. Lees dit blog en maak een weloverwogen keuze.

 

 

 

Waarom je website bouwen in de CMS Hub van HubSpot?

De CMS Hub van HubSpot biedt vele voordelen. In alle gevallen profiteer je van deze voordelen. Het maakt namelijk niet uit of je zelf je website gaat bouwen of dat je je website laat bouwen.

De voordelen van de CMS Hub voor je op een rij:

 • Je kunt eenvoudig pagina’s bewerken (geen codeerskills nodig!),
 • Je verhoogt de vindbaarheid van je site door middel van SEO-aanbevelingen. 
 • Je maakt een gepersonaliseerde website voor je bezoekers = hogere conversies. 
 • Je krijgt een veilige website.
 • Je kunt continu je website verbeteren via A/B-testen. 
 • Je maakt eenvoudig gebruik van CTA’s en formulieren. Zo zorg je dat je nieuwe leads binnen krijgt!

Meer weten over CMS Hub van Hubspot? Ontdek het op onze uitgebreide pagina over de CMS Hub

Wil je meer informatie over hoe je het juiste CMS kiest? Logisch, want deze keuze is erg belangrijk. Hopelijk helpt deze blog je een beter onderbouwde keuze te maken over welk CMS bij je past.

De voordelen van het zelf bouwen van je website

Het zelf bouwen van je website in het CMS van HubSpot is zeker te doen. HubSpot staat wereldwijd bekend om de gebruiksvriendelijkheid. Wanneer je eenmaal gewend bent aan HubSpot wil je nooit meer terug naar een ander systeem. Andere systemen zoals Salesforce en Wordpress zijn namelijk vaak een stuk minder intuïtief. 

Wil je je site helemaal zelf bouwen? Dan krijg je toegang tot de intuïtieve  HubSpot Website Builder. In deze tool bouw je eenvoudig je website pagina-voor-pagina op. 

Word je al bang als je het woord ‘coderen’ hoort? Goed nieuws: codeerskills zijn niet nodig binnen de Website Builder! Wel kunnen codeerskills er voor zorgen dat je website eruit springt tussen al je concurrenten. De kans is namelijk groot dat meerdere bedrijven dezelfde themes en templates van HubSpot gebruiken. Meer over dit ‘nadeel’ lees je in het volgende kopje.

Heb je een beperkt budget? Ook dan is het zelf bouwen waarschijnlijk een betere optie voor je. Aan het laten bouwen van een website door de experts van Vet Digital zitten natuurlijk wel kosten verbonden.

De voordelen van het zelf bouwen op een rijtje:

 • Het bouwen in de Website Builder van HubSpot is eenvoudig.
 • Je hebt geen codeerskills nodig!
 • HubSpot biedt allerlei gratis themes en templates aan. 
 • Zelf bouwen is goedkoper dan uitbesteden. 

Nadelen van het zelf bouwen van een website in HubSpot

Grote nadeel van zelf bouwen: een zelfgebouwde website mist hoogstwaarschijnlijk een professionele en unieke uitstraling en onderscheidt zich niet van je concurrenten. 

Kies je ervoor om je site helemaal zelf te bouwen in het CMS van HubSpot? Dan zal je website er vast en zeker prima uitzien. Wil je je website naar een hoger niveau tillen? Dan is uitbesteden de betere keuze. Denk maar eens aan terug aan je schooltijd.Schreef je toen je scriptie met als doel een 5,5 te halen? Of wilde je toch liever een 9 of een 10 halen? 

Laat je je website door Vet Digital bouwen? Dan gaan we samen voor die 10! 

Door het bouwen uit te besteden aan een partij zoals Vet Digital, verzeker je jezelf ervan dat je site een unieke look en feel krijgt. Hoe we dit bij Vet realiseren lees je in het volgende kopje. 

Voordelen van het bouwen van je site door Vet Digital

Het uitbesteden van je websiteontwikkeling heeft als grote voordeel dat je een unieke, professionele en converterende website krijgt.

Ook zal de snelheid, veiligheid, design, online vindbaarheid en conversiegerichtheid op-en-top in orde zijn. Want wat is het nut van een prachtig ontworpen website wanneer dit niet resulteert in meer bezoekers en klanten?!

Maar hoe zorgen we er bij Vet voor dat onze klanten een mooie, maar ook goed presterende website krijgen? Dit realiseren we door verschillende expertises te bundelen. Bij het ontwikkelen van de websites van onze klanten, betrekken we onze webdesigners , de marketing specialisten en developers

Zo zorgen we ervoor dat je website niet alleen mooi is, maar dat het ook marketingtechnisch klopt. Daarbij zorgen de developers ervoor dat je website perfect op maat gemaakt wordt. 

Bij specifieke wensen is het namelijk nodig om met code specifieke zaken op je site te ontwikkelen. Iedere organisatie is namelijk anders en zal dus andere wensen hebben. 

Voorbeelden van sites gebouwd door Vet Digital

Onder het mom van “geen woorden maar daden”, vind je hieronder enkele voorbeelden van sites die we gemaakt hebben voor onze klanten:

 1. https://www.moso-bamboo.com/nl/

Hieronder een voorbeeld van een website ontworpen in het CMS van HubSpot. Deze website is geheel met de Inbound-filosofie in gedachten ontworpen. Dit geeft het belang van marketingkennis aan bij de ontwikkeling van een website. Want een mooi design is pas een startpunt. Uiteindelijk wil je dat je bezoekers ook daadwerkelijk de door jou gewenste actie doen. Denk aan het opnemen van contact bijvoorbeeld. 

Hubspot website - moso voorbeeld

 1. https://www.ictrecht.nl/

Een andere mooie case is  ICTrecht.nl. Bekijk de website en ontdek hoe een website gemaakt door Vet eruit ziet. 

Ook zo’n website laten bouwen door ons? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

HubSpot website - ICTrecht voorbeeld

 1. https://www.contiweb.com/

Benieuwd naar hoe Contiweb de samenwerking heeft ervaren? Check het in onze case study: contiweb case-study

Nadelen van het laten bouwen van je website

Dit nadeel is met slechts één woord te vangen: “prijs”. Kies je ervoor om je website zelf te bouwen? Dan kun je dit vrijwel gratis doen. Het zal je alleen flink wat uren tijd kosten! En ook het resultaat zal minder sprankelend zijn. 

Het eerlijke verhaal is simpelweg dat het uitbesteden van websiteontwikkeling je een premium kost. Is je budget beperkt? Dan is zelf ontwikkelen van je site een betere optie. 

Je website door Vet Digital laten bouwen?

Behoor je tot de categorie mensen die focussen op kwaliteit? En wil je een website die niet alleen ‘oké-ish’ is, maar zich onderscheidt van je concurrenten?

Dan ben je bij Vet Digital aan het juiste adres. Plan een call in en ontdek hoe we jouw nieuwe site optimaal laten scoren.