Saimi Roelofsen

Saimi is de verbinder, het aanspreekpunt bij projecten en overige zaken, zorgt voor structuur, een goede (interne en externe) aansturing en haalbare planning voor website trajecten en interne operationele zaken. Ze helpt om samen met de klant naar de beste oplossing te kijken die jou als klant verder brengt.

Saimi

Achtergrond

Na mijn studie communicatie ben ik jarenlang actief geweest in de golfsport wereld. Hier is mijn passie voor organiseren, regelen en verbinden ontstaan. Daarom heb ik na een aantal jaar de switch gemaakt naar office manager bij Vet Digital.

Achtergrond

Werken bij Vet

Als mensen-mens met een passie voor organiseren en regelen, haal ik mijn voldoening uit het meer bieden dan de klant of collega verwacht. Ook op kantoor is hospitality belangrijk en ben ik pas blij als klanten en collega’s tevreden zijn.

Werken bij Vet

Vrijetijdsbesteding van Saimi

In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden terwijl ik aan het hardlopen ben. Daarnaast houd ik van koken, reizen en ben ik graag samen met vrienden.

Vrijetijdsbesteding van Saimi

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

 

Saimi Roelofsen - Office Manager

Direct contact met Saimi Roelofsen

saimi